Albirea dintilor este cel mai cunoscut si folosit procedeu de estetica dentara. Potrivit unei definitii acceptate de majoritatea specialistilor, albirea dentara restabileste culoarea naturala a dintilor sau "albeste" dintii dincolo de aceasta. In prezent, exista multe metode de albire a dintilor, unele dintre ele oferite si in magazine sau farmacii. Cu toate acestea, cea mai indicata optiune este albirea supervizata de medicul stomatolog. Care sunt cauzele care duc la schimbarea culorii dintilor? In mod normal, dintii de lapte sunt mai albi decat dintii definitivi. Odata cu inaintarea in varsta, dintii devin mai inchisi la culoare datorita schimbarilor care se produc in structura lor. In plus, dintii se pot pata cu pigmenti bacterieni, alimentari sau datorita actiunii diverselor medicamente. -   pigmentii bacterieni vor favoriza aparitia de pete maro sau negre pe suprafata dintilor -   anumite antibiotice (de exemplu, tetraciclina) pot cauza ingalbenirea dintilor sau reducerea stralucirii smaltului -   dintii se pot pata sau decolora si din cauza pigmentilor alimentari: anumite legume, ceai, cafea, vin rosu etc -   fumatul cauzeaza aparitia petelor inchise la culoare in timp ce anumite defecte sau afectiuni ale smaltului (hipoplazia, fluoroza) pot     conduce la ingalbenirea dintilor.
Albirea dintilor
cabinet stomatologic sector 2
ACASA         SERVICII         PRETURI         GALERIE FOTO         PROMOTII ACTIVE        PARTENERI ONLINE       CONTACT
dentist-zona-mosilor cabinet-dentar-sector2 cabinet-stomatologic-sector-2
PARTENERI ONLINE    l    Web design: www.proteinele.ro
cabinet dentar cabinet dentar bucuresti cabinet dentist bucuresti dentist bucuresti
Str. Rumeoara 27, sector 2, Bucuresti, Tel: 0747.410.000, Tel/fax: 0314.053.242, E-mail: dentalisart@yahoo.ro
Informatii utile:
Stomatologie copii    l    Tipuri de coroane dentare    l    Importanta vizitei la stomatolog  Implantul dentar    l    Albirea dintilor   l   Ce este tartrul dentar?