Coroanele permanente pot fi fabricate din metal, ceramica sustinuta cu metal sau zirconiu, compozit si ceramica: Coroana dentara metalica Coroana din metal: metalele folosite includ aliajul de aur, de paladiu, de nichel sau crom. Acest tip de metal poate suporta fortele masticatorii si sunt, probabil cele mai durabile in timp. Deoarece rareori se ciobesc sau se sparg, singura problema a acestor coroane este reprezentata de aspectul metalului care este inestetic; Coroana dentara ceramica Coroanele din ceramica pe suport metalic sunt mai dure decat cele total ceramice si mai estetice decat cele din metal. O problema a acestor coroane este reprezentata de metalul folosit ca suport care transpare prin stratul de ceramica, nefiind la fel de discrete precum coroanele de zirconiu sau total ceramice; Coroanele dentare total ceramice  Ofera un efect estetic excelent, fiind mai apropiate de culoarea dintilor naturali. Rezistenta lor este mai mica decat a metalo-ceramice, insa sunt o alegere foarte buna pentru dintii frontali, unde efectul estetic este foarte important si presiunile masticatorii sunt mai reduse; Coroanele ceramice pe suprot de zirconiu  Sunt mai rezistente decat celelalte tipuri de coroane ceramice, prezinta o calitate estetica foarte buna si nu exista alergii la acest tip de material. Acest tip de coroana dentara este produsa in intregime computerizat.
Tipuri de coroane dentare
cabinet stomatologic sector 2
ACASA         SERVICII         PRETURI         GALERIE FOTO         PROMOTII ACTIVE        PARTENERI ONLINE       CONTACT
dentist-zona-mosilor cabinet-dentar-sector2 cabinet-stomatologic-sector-2
PARTENERI ONLINE    l    Web design: www.carnitina-slabire.ro
cabinet dentar cabinet dentar bucuresti cabinet dentist bucuresti dentist bucuresti
Str. Rumeoara 27, sector 2, Bucuresti, Tel: 0747.410.000, Tel/fax: 0314.053.242, E-mail: dentalisart@yahoo.ro
Informatii utile:
Stomatologie copii    l    Tipuri de coroane dentare    l    Importanta vizitei la stomatolog  Implantul dentar    l    Albirea dintilor   l   Ce este tartrul dentar?